Welkom op het iPod touch en iPad Forum!

Welkom op het iPod touch en iPad Forum!

Berichtdoor HereIsTom » 18-03-2011 02:34

Een ontmoetingsplek voor en door iPod touch en iPad liefhebbers.
We hebben een zeer breed aanbod van topics en onderwerpen. Je kunt pas actief meeposten op dit forum als je je gratis hebt geregistreerd.

Hieronder volgen de regels welke wij als beheer hanteren op ons forum.
De meeste zijn zo logisch als een stoeptegel maar om misverstandjes te voorkomen melden we ze hier toch maar even.

Niet dubbel posten:
Dit houd in dat je pas na een dag weer iets mag zeggen in een topic als er niemand gereageert heeft. Als je iets gepost hebt en iets vergeten bent kun je rechtsbovenin je bericht op "EDIT" klikken en je bericht aanpassen. Het is ook weer niet echt de bedoeling dat je met "edit" gewoon steeds nieuwe berichten erbij zet.

Geen gescheld:
Dit lijkt me ook zo klaar als een suikerklontje maar voor de domme mensen onder ons: Geen mensen op het forum uitschelden. Ook is het toch wel handig als er NIET met ziektes gescholden kan worden, uit respect voor andere die misschien een negatieve evaring hebben met de ziekte.

Onderwerp van het topic behouden:

Als er een post is die over peren gaat is het niet de bedoeling dat je er gaat posten hoe lekker je appels wel niet vindt. Maak dan gewoon een nieuw topic (bericht) aan met je eigen onderwerp.

Geen nutteloze posts:
Geen posts waar niemand wat aan heeft of waarmee je niets nuttigs toevoegd. Het interesseert niemand dat je gister patat hebt gegeten. Ook geen berichten plaatsen met alleen maar 'Ja' of 'Nee', motiveer je antwoord.
Heb je toch nog wat te melden wat niks met de topics van dit forum te maken heeft, dan kun je dat in het Chit-Chat gedeelte van het forum plaatsen.

Geen reclame posts:
Maak geen posts waarin je alleen maar een site aan het promoten bent. Een handige link die er toe doet mag natuurlijk wel, maar ga niet schaamteloos je site promoten. In je sig mag je een bescheiden link naar je site plaatsen, maar maak het niet te groot.

Maximaal 1 account per persoon:
Spreekt voor zich. Het aanmaken van meer dan 1 account per persoon is verboden en kan leiden tot een warning of ban.

Plaats je topic in het juiste board:
Als je een nieuw topic aanmaakt zorg dan dat je het plaatst in het juist gedeelte (board) van het forum. In het "Aankondigingen" board mogen alleen crew-members topics aanmaken, met uitzondering van members die van te voren toestemming hebben gekregen.

Imiteer geen andere members:
Maak geen account aan met een naam die heel veel lijkt op die van iemand anders.

Reageer NIET op andermans spam/onnutige berichten:

Zie je iemand een hele slechte post maken die niks met het topic te maken heeft, zeg dit dan NIET in dat topic! Waarom niet? Omdat jouw bericht dan even nutteloos is als degene waarop je reageert. Laat het gewoon aan de mods over om te bepalen of de spammer in kwestie op zijn gedrag aangesproken moet worden. Erger je je heel erg aan iemand die herhaaldelijk spamposts maakt, dan kan je een van de moderators een PM sturen.

Zoek voordat je post of het topic dat wil aanmaken al bestaat:
Als je een nieuw topic aanmaakt, zoek dan eerst of die (of een topic dat er heel erg op lijkt) al bestaat. Dit kan je doen met de 'Zoeken' functie bovenin het forum of met ctrl+F.

Post regelmatig:
Wij streven naar een gezellig en interactief forum. Het forum is er namelijk vóór en DÓÓR de gebruikers ervan! Aan zogenaamde 'lurkers' hebben we een broertje dood. Dáár is dit forum niét voor bedoeld! Wil je er van verzekerd zijn dat je lid blijft van het forum, zul je derhalve zo nu en dan eens wat van je moeten laten horen. Leden die zonder opgaaf van reden langer dan een maand geen berichten hebben geplaatst, worden automatisch van het forum verwijderd!

Artikel 4. van forum2go.nl:
Forum2go.nl accepteert geen fora met als doel verspreiding van wares, MP3, adult (18+) content, spam, drugs, online gokspelen, haat, cracking, hacking, warez, pyramide spelen, affilitate, scams or of enig illegale content zoals voorgeschreven in Nederlandse en Europese wetgeving.

Dit moge duidelijk zijn dat er geen links naar illegale zaken e.d. worden geplaatst.

iPod touch 4G 64GB | iPad Air 2 64GB 4G WiFi | iPhone 8 Plus 64GB | iOS 12.2:ipodlove:
www.tomjutte.tk
Ik ben 52 :lol: Mijn Foto's
HereIsTom
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 6075
Lid geworden op: 23-12-2009 03:28


Terug naar “%s” Een kort woord van welkom en de regels die wij hanteren

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast